За Нас

АГРОМАШИНА ГРУП ПАЗАРДЖИК ЕООД

Разположена на площ от общо 178 000 кв.м. в различни райони на страната, базите са ни основен агроцентър за цяла Южна и Северна  България. Екипът съставен от професионалисти се стреми да покрие и обслужи всяка точка от територията на страната ни.Базите се състоят от магазини ,които имат огромна база от резервни части и машини за всички видове аграрна техника ,която разновидност надвишава 180 000 вида. 

Няма фирма в аграрния сектор която да се похвали с такава наличност на резервни части,това е фактор който ни кара да се гордеем и ни извежда на едно от челните места във този бизнес. Девизът ни /Всичко за селското стопанство/ важи със пълна сила при нас и бъдете сигурни че ние сме хората които могат комплексно да Ви бъдат полезни и 24 часа да разчитате на нас. Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти,отлични цени и бързи доставки.Така също ние отделяме много време,за да Ви предложим най-добрите оферти.Доверете ни се и ние ще Ви възнаградим щедро.

Екипът на АГРОМАШИНА ГРУП ПАЗАРДЖИК Ви пожелава спорни и успешни начинания.

АГРОЧАСТИ

Брандът е част от Агромашина Груп Пазарджик  ЕООД , тя е профилирана с онлайн търговията на машини и стоки в Европейския съюз. Екипа е професионалист в сферата си и  това може да се уверите със едно обаждане на Безплатния ни телефон: 070013308.

В рамките на часове при поръчка от сайта ни www.agrochasti.com стоката ще е на ваш адрес,причината е че всичко обявено във електронния ни магазин е налично и се следи във реално време благодарение на това че складовия софтуер е директно свързан с магазина.

Ще се радваме да сте наши редовни клиенти които с времето ще стимулираме с изненадващи подаръци.Опитваме всичко ново в този сектор с което се стараем да е във ваше улеснение и полза.Целта ни е всичката стока да е налична и наистина нещата да се случват като един миг.Уверете се сами че няма да ви предадем в ключов момент.

ХИДРОМАШИНА ЕООД

Фирмата е част от Агромашина Груп Пазарджик  ЕООД, тя е специализирана в производството и ремонта на хидравлични маркучи, хидравлични цилиндри, хидромотори, помпи, разпределители, клапани и др. възли и детайли в сектор хидравлика. Ръководител на екипа е специалист в областта на хидравликата повече от 40г. и с този опит предаден на останалата част от екипа е постигната симбиоза с която сме на едно от първите места по високо качество на произведената и ремонтирана продукция и невероятно ниски цени.

Наличността на части и консумативи е водеща във фирмата, цеха се разпростира на 3000 кв.м. Разполагаме с повече от 4 000 вида накрайника само за хидравлични маркучи, над 100 вида стебла  и ризи за бутала и повече от  1200 вида семеринги и уплътнения. Всичко произведено се изпитва на стенд който е 120KW и максимално налягане от  1100 атм. С негова помощ ремонтираме всякакви видове хидравлични помпи, хидравлични мотори, разпределители и клапани. Всичката произведена и ремонтирана продукция е с гарантирано качество с което спокойно даваме пълна гаранция от 1г. на доволните ни клиенти. 

Ще се радваме на практика да докажем нашата отговорност и професионално отношение към вашата машина.