About us

АГРОМАШИНА ГРУП ПАЗАРДЖИК ЕООД

Разположена на площ от 11 000 кв.м. в гр.Пазарджик и 9 000 кв.м. в гр.Хасково /централната част на страната/, базите са ни основен агроцентър за цяла Южна България. Екипът съставен от професионалисти се стреми да покрие и обслужи всяка точка от територията на страната ни.Базата се състои от магазини ,които имат огромна база от резервни части и машини за всички видове аграрна техника ,която разновидност надвишава 170 000 вида. 

Няма фирма в аграрния сектор която да се похвали с такава наличност на резервни части,това е фактор който ни кара да се гордеем и ни извежда на едно от челните места във този бизнес. Девизът ни /Всичко за селското стопанство/ важи със пълна сила при нас и бъдете сигурни че ние сме хората които могат комплексно да Ви бъдат полезни и 24 часа да разчитате на нас. Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на клиенти,отлични цени и бързи доставки.Така също ние отделяме много време,за да Ви предложим най-добрите оферти.Доверете ни се и ние ще Ви възнаградим щедро.

Екипът на АГРОМАШИНА ГРУП Пазарджик Ви пожелава спорни и успешни начинания.

АГРОЧАСТИ ЕООД


Фирмата е част от Агромашина Груп Пазарджик ЕООД, тя е профилирана с онлайн търговията на машини и стоки в Европейския съюз. Екипа е професионалист в сферата си и  това може да се уверите със едно обаждане на Безплатния ни телефон: 070013308.

В рамките на часове при поръчка от сайта ни www.agrochasti.com стоката ще е на ваш адрес,причината е че всичко обявено във електронния ни магазин е налично и се следи във реално време благодарение на това че складовия софтуер е директно свързан с магазина.

Ще се радваме да сте наши редовни клиенти които с времето ще стимулираме с изненадващи подаръци.Опитваме всичко ново в този сектор с което се стараем да е във ваше улеснение и полза.Целта ни е всичката стока да е налична и наистина нещата да се случват като един миг.Уверете се сами че няма да ви предадем в ключов момент.

ХИДРОМАШИНА ЕООД


Фирмата е част от Агромашина Груп Пазарджик ЕООД, тя е специализирана в производството и ремонта на хидравлични маркучи, хидравлични цилиндри, хидромотори, помпи, разпределители, клапани и др. възли и детайли в сектор хидравлика. Ръководител на екипа е специалист в областта на хидравликата повече от 40г. и с този опит предаден на останалата част от екипа е постигната симбиоза с която сме на едно от първите места по високо качество на произведената и ремонтирана продукция и невероятно ниски цени.

Наличността на части и консумативи е водеща във фирмата, цеха се разпростира на 2000 кв.м. Разполагаме с повече от 4 000 вида накрайника само за хидравлични маркучи, над 100 вида стебла  и ризи за бутала и повече от  1200 вида семеринги и уплътнения. Всичко произведено се изпитва на стенд който е 120KW и максимално налягане от  1100 атм. С негова помощ ремонтираме всякакви видове хидравлични помпи, хидравлични мотори, разпределители и клапани. Всичката произведена и ремонтирана продукция е с гарантирано качество с което спокойно даваме пълна гаранция от 1г. на доволните ни клиенти. 

Ще се радваме на практика да докажем нашата отговорност и професионално отношение към вашата машина.

Our Perfect Team

George Michael Lee

General Director

“The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool.”

Jane Doe

Art Director

“A woman is like a tea bag; you never know how strong it is until it’s in hot water.”

Staneley Deo

Marketing

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”

Jeniffer Baker

Designer

“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”