Repairs Shop

ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ на трактори и специализирана техника от марките KUBOTA, DEUTZ, VOLVO, LAMBORGHINI, SAME, FARESIN e АГРОМАШИНА ГРУП ПАЗАРДЖИК ЕООД.
Фирмата залага на модерните европейски стандарти в цялостното обслужване на клиента. Водена от последователната си и целенасочена фирмена политика, паралелно с надеждната търговска мрежа компанията успява да развие и мрежа за качествено и бързо сервизно обслужване, която обхваща цяла Южна България.

– Гаранционното и следгаранционно обслужване се осъществява в АГРОМАШИНА ГРУП гр.Пазарджик на бул.Д-р Никола Ламбрев №24  които разполагат с екипи от знаещи и можещи специалисти, готови да затворят пълния цикъл сервизни услуги.Сервиза е оборудван с високо проходима техника с която могат да достигнат до всяка посочена от клиента точка и да намерят решение на всеки проблем в рамките на часове.
– Модерното оборудване и непрекъснатият процес на обучение и квалификация на персонала, включително и в Япония,Германия, Австрия, Франция, Италия гарантират качеството на предлаганите услуги.
– Работни площи оборудвани с всички необходими съоръжения за цялостна диагностика и пълно измерване на функционалните показатели на техниката.
– Всички съоръжения за диагностика и измерване на функционалните показатели на машините, както и високотехнологичното оборудване на сервиза, са доставени от сертифицирани доставчици като Beissbarth, Nussbaum, Wolf, WashTec, Kärcher, Pressol.

Днес клиентите и партньорите на АГРОМАШИНА ГРУП ПАЗАРДЖИК знаят, че могат своевременно и надеждно да разрешат проблемите, свързани с цялостното сервизно обслужване и доставката на резервни части.

Неслучайно в сервизите на АГРОМАШИНА ГРУП ПАЗАРДЖИК могат да се видят модели на конкурентни марки, включително и такива, които имат фирмени сервизи на територията на град Пазарджик.

АГРОМАШИНА ГРУП ПАЗАРДЖИК работи в тясно сътрудничество с ПроКредит Банк ,ЗПАД Алианц България, Булстрад АД, Армеец, Булинс, Витоша, ДЗИ, Лев инс, Евроинз, Райфайзен банк, Уникредит лизинг, Райфайзен лизинг, Дойче лизинги др.