ДИСКОВА БРАНА VELES AGK-3.0

Код: VELES AGK-3.0

ДИСКОВА БРАНА VELES AGK-3.0 - Комбинираните агрегати за култивиране на почвата от серията AGK са предназначени за култивиране на почвата, борба с плевелите и раздробяване на културните остатъци след прибиране на грубите редови култивирани редови култури, както и за първично култивиране и подготовка на почвата за сеитба. За въпроси и оферта звъннете на следния номер +359877737899.

AGK_for_site_comress

ДИСКОВА БРАНА VELES AGK-3.0
Тип – прикачна
Работна ширина – 3.00 м.
Транспортна ширина – 3.45 м.
Дълбочина на работа – 10-17 см.
Разстояние между дисковете – 250 мм.
Брой работни органи – 12
Брой дискове – 24
Диаметър на диска – 610/650 мм.
Ъгъл на атака – 15*
Работна скорост – 10-12 км/ч.
Транспортна скорост – 20 км/ч.
Необходима мощност – 120-150 к.с.
Комбинираните агрегати за култивиране на почвата от серията AGK са предназначени за култивиране на почвата, борба с плевелите и раздробяване на културните остатъци след прибиране на грубите редови култивирани редови култури, както и за първично култивиране и подготовка на почвата за сеитба.
Конструктивното решение се състои в това, че върху отделните пружинни подпори има секции с два диска, подредени в два реда върху рамката на единицата. Разстоянието от 250 mm между съседни дискове, 1300 mm между редовете под ъгъл на атака от 15 градуса. и ъгълът на наклон на дисковете 6 градуса. осигурява цялостно рязане на плевели, интензивно смесване на почвата и елиминира запушването на агрегата между редовете при обработка на плевелни земеделски фонове. В същото време съпротивлението на сцеплението е намалено в сравнение с подобни инструменти с 15-20%.
По време на обработката пружинните стелажи на режещия блок плавно заобикалят препятствието, като правят нискочестотни колебателни движения, поради което дисковете се самопочистват от растителни остатъци и залепват.
След обработването на почвата с комбинирания дисков агрегат от серията AGK, полевата повърхност се изравнява, уплътнява и върху нея се запазва мулчираща покривка, която предпазва плодородния слой от дренаж и ерозия.

– ролки с две секции с различен диаметър осигуряват висококачествено раздробяване и изравняване на полевата повърхност;
– пружинният монтаж компенсира твърдите натоварвания върху рамката и ви позволява да преодолявате препятствия;