ДИСКОВА БРАНА VELES ZEUS HD 4.0

Код: VELES ZEUS HD 4.0

ДИСКОВА БРАНА VELES ZEUS HD - универсална, специално проектирана за работа при тежки условия, широк спектър на дейности. За въпроси и оферти звънете на телефон: +359 877 737 899.


ДИСКОВА БРАНА VELES ZEUS HD 4.0
Тип – полунавесна
Работна ширина – 4.00 м.
Транспортна ширина – 3.0 м.
Дълбочина на работа – 5-22 см.
Разстояние между дисковете – 250 мм.
Брой работни органи – 16
Брой дискове – 32
Диаметър на диска – 620 мм.
Ъгъл на атака – 17*
Работна скорост – 15 км/ч.
Транспортна скорост – 20 км/ч.
Необходима мощност – 200-300 к.с.
Универсалната дискова брана ZEUS HD е специално проектирана за използване в тежки условия: остатъци от култури, прекалено уплътнена почва, сухи периоди и др.
Разположени на четири реда, работните тела на блока са прикрепени към носещите греди на рамката чрез гумени амортисьори, което дава възможност на работното тяло да прави малки колебателни движения в амплитуда, като по този начин прониква по-дълбоко в почвата и едновременно почиства диска.
Две тандемни работни органи без поддръжка са фиксирани в шахматна дъска върху работната стойка, а разстоянието им в четири реда насърчава свободното смесване на почвата без запушване на устройството, а самопочистващ се валяк с вибриращи плочи перфектно подравнява повърхността на полето след преминаване на дисковете.
Тази дискова брана има широк спектър от приложения, обхващаща обработката на стърнищни, зърнени и редови култури с груби стъблови култури, средно дълбока и дълбока (до 23 см) оран. Както и сечене на многогодишни треви и находища. По този начин ZEUS HD с право може да се счита за мощна универсална машина, която днес няма аналози.